Download lagu Jihan Audy Banyu Langit | Ji Ro Lu Pat MP3

Jihan Audy - Banyu Langit | Ji Ro Lu Pat

Download lagu Jihan Audy – Banyu Langit | Ji Ro Lu Pat MP3 ini bisa anda download gratis di radjamp3. Details lagu Jihan Audy Banyu Langit | Ji Ro Lu Pat bisa anda lihat di tabel berikut.

Judul: Banyu Langit | Ji Ro Lu Pat
Penyanyi: Jihan Audy
Album: Jihan Audy single 2020
Genre: indo
Tahun Rilis: 2020
Tipe file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, stereo, s16p, 128 kb/s, 44100 Hz

Lirik:

sworo angin angin sing ngreridu ati
ngelingake sliramu sing tak tresnani
pengen nangis ngetokke eluh neng pipi
suwe ra weruh senajan mung ono ngimpi

ngalemo ngalem neng dadaku
tambanono roso kangen neng atiku
ngalemo ngalemo neng aku
ben ra adem kesiram udan ning dhalu

banyu langit sing ono nduwur kayangan
watu gede kalingan mendunge udan
telesono atine wong sing kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purba
melu krungu suaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purba
sing neng langgran wonosari yogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe suwe
pamit esuk lungane ranganti sore
janjine lungo ranganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

udan grimis telesono klambi iki
jroning dodo ben ra garing ngekep janji
ora lamis gedene nggonku nresnani
nganti kapan aku ora biso lali

ademe gunung merapi purba
melu krungu suaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purba
sing neng langgran wonosari yogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe suwe
pamite suk lungane ra nganti sore
janjine lungo ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane


Bila anda mengunduh lagu Jihan Audy - Banyu Langit | Ji Ro Lu Pat MP3 ini usahakan hanya sebagai review saja, jika kamu menyukai lagu Jihan Audy berjudul Banyu Langit | Ji Ro Lu Pat wapka matikiri ilkpop belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Jihan Audy single 2020 wallkpop, anda juga bisa mendownload lagu Banyu Langit | Ji Ro Lu Pat Jihan Audy stafaband secara legal di itunes spotify untuk mendukung Jihan Audy - Banyu Langit | Ji Ro Lu Pat wapka di semua charts dan tangga lagu dunia.