Download lagu Woro Widowati Kowe Neng Endi (Pepeh Sadboy - Cover) MP3

Woro Widowati - Kowe Neng Endi (Pepeh Sadboy - Cover)

Download lagu Woro Widowati – Kowe Neng Endi (Pepeh Sadboy - Cover) MP3 ini bisa anda download gratis di radjamp3. Details lagu Woro Widowati Kowe Neng Endi (Pepeh Sadboy - Cover) bisa anda lihat di tabel berikut.

Judul: Kowe Neng Endi (Pepeh Sadboy - Cover)
Penyanyi: Woro Widowati
Album: Kowe neng endi Cover By Woro Widowati
Genre: indo
Tahun Rilis: 2020
Tipe file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, stereo, s16p, 128 kb/s, 44100 Hz

Lirik:

kowe neng endi aku kangen
wes suwe ora ngabari
opo kowe lali
karo janjimu
mbiyen ngancani aku

mergo ati iki
ora koyo biasane
kangen karo esemu
kange karo guyumu

uwes pirang sasi
kowe ngilang ra ngabari
dungaku mung siji
kowe sehat ati

kowe neng endi aku kangen
wes suwe ora ngabari opo kowe lali
karo janjimu mbiyen ngancani aku
opo kowe ngerti njero ati iki perih

kowe neng endi aku kangen
wes suwe ora ngancani aku saben bengi
iling janjimu mbiyen ngancani aku
tekane matiku

lek nyatane wes duwe ganti
aku lilo meski ati iki perih
tak ikhlasno

kowe neng endi aku kangen
wes suwe ora ngabari opo kowe lali
karo janjimu mbiyen ngancani aku
opo kowe ngerti njero ati iki perih

kowe neng endi aku kangen
wes suwe ora ngancani aku saben bengi
iling janjimu mbiyen ngancani aku
tekane matiku
iling janjimu mbiyen ngancani aku
tekane matiku


Bila anda mengunduh lagu Woro Widowati - Kowe Neng Endi (Pepeh Sadboy - Cover) MP3 ini usahakan hanya sebagai review saja, jika kamu menyukai lagu Woro Widowati berjudul Kowe Neng Endi (Pepeh Sadboy - Cover) wapka matikiri ilkpop belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Kowe neng endi Cover By Woro Widowati wallkpop, anda juga bisa mendownload lagu Kowe Neng Endi (Pepeh Sadboy - Cover) Woro Widowati stafaband secara legal di itunes spotify untuk mendukung Woro Widowati - Kowe Neng Endi (Pepeh Sadboy - Cover) wapka di semua charts dan tangga lagu dunia.