Download lagu Woro Widowati Banyu Moto (Ft. Galih Wicaksono) MP3

Woro Widowati - Banyu Moto (Ft. Galih Wicaksono)

Download lagu Woro Widowati – Banyu Moto (Ft. Galih Wicaksono) MP3 ini bisa anda download gratis di radjamp3. Details lagu Woro Widowati Banyu Moto (Ft. Galih Wicaksono) bisa anda lihat di tabel berikut.

Judul: Banyu Moto (Ft. Galih Wicaksono)
Penyanyi: Woro Widowati
Album: Woro Widowati Feat. Galih Wicaksono 202
Genre: indo
Tahun Rilis: 2020
Tipe file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, stereo, s16p, 128 kb/s, 44100 Hz

Lirik:

tembang iki tak gawe
mung kanggo kowe
sing paling tak tenani
nganti saiki

tumetese banyu moto iki
sing dadi saksi
sumpah lan janji
sehidup semati

sampai kapan kan kau buktikan
tresno tulus yo mung kanggo awakku
sampai mati kan ku pastikan
mergo mung kowe sing tak 
tresnani tekane mati

cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
tambah nggegowo roso kangen mring sliramu, 
tresnaku

tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
sumpah lan janji sehidup semati

sampai kapan kan kau buktikan
tresno tulus yo mung kanggo awakku
sampai mati kan ku pastikan
mergo mung kowe sing 
tak tresnani tekane mati

sampai kapan kan kau buktikan
tresno tulus yo mung kanggo awakku
sampai mati kan ku pastikan
mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, 
tresnaku


Bila anda mengunduh lagu Woro Widowati - Banyu Moto (Ft. Galih Wicaksono) MP3 ini usahakan hanya sebagai review saja, jika kamu menyukai lagu Woro Widowati berjudul Banyu Moto (Ft. Galih Wicaksono) wapka matikiri ilkpop belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Woro Widowati Feat. Galih Wicaksono 202 wallkpop, anda juga bisa mendownload lagu Banyu Moto (Ft. Galih Wicaksono) Woro Widowati stafaband secara legal di itunes spotify untuk mendukung Woro Widowati - Banyu Moto (Ft. Galih Wicaksono) wapka di semua charts dan tangga lagu dunia.